Де можливо перевірити достовірність повноважень інспектора Держпраці?

Опубликовано: 21 Березня, 2019 Нет ответов

Державний контроль за додержанням законодавства про працю здійснюється у формі проведення інспекційних відвідувань та невиїзних інспектувань інспекторами праці:

  • Держпраці та її територіальних органів;
  • виконавчих органів міських рад міст обласного значення та сільських, селищних, міських рад об’єднаних територіальних громад (з питань своєчасної та у повному обсязі оплати праці, додержання мінімальних гарантій в оплаті праці, оформлення трудових відносин).

Контрольні повноваження інспектора праці підтверджується службовим посвідченням встановленої Мінсоцполітики форми, що видається Держпраці.

Держпраці веде реєстр посвідчень інспекторів праці.

Посвідчення, щодо якого відсутня інформація в реєстрі посвідчень інспекторів праці, вважається недійсним.

Отже, якщо до Вас завітав інспектор праці з метою проведення інспекційного відвідування, Ви маєте право перевірити достовірність повноважень посадової особи  сайті Держпраці : http://dsp.gov.ua.

-family:”Times New Roman”;mso-ansi-language:UK;mso-fareast-language: RU;mso-bidi-language:AR-SA’>Облік сум податкових пільг буде здійснюватись контролюючим органом на підставі інформації, відображеної в поданій такими суб’єктами господарювання податковій звітності. Від спадкодавця – нерезидента оподатковується за ставкою 18 відсотків.

 

Оставить отзыв